tiistai 3. lokakuuta 2017

Kuka keksi vaa'an joka kotiin rakas B?

Huomenta kallis tukihenkilöni, 

tämä päivä tuntuu alkavan huonosti. Heräsin itsekseni jo puolikuuden jälkeen ja jostain syystä ei uni enää ottanut tullakseen. Kiukkuisena ja superväsyneenä pyörin sängyssä kuitenkin seitsemään asti, koska ajatus kirjastosta ja koulutöistä rättiväsyneenä on kamala. 
Uni ei jostain syystä kuitenkaan tullut ja nousin kiukuttelemaan pystyasentoon. Onneksi Herra X tajusi livistää töihin jo aikaisin, joten hän ei pahasti tulilinjalle osunut, heh. 

Eilinen maanantai oli harvinaisen pitkä. Valuin kirjastoon hieman aikataulusta jäljessä päätöksellä pysyä siellä tästä johtuen niin myöhään kuin tarvis vaatii. Keskittymistä sain revitellä ja koetella urakalla, mutta viimein puoli kuudelta oli yksi tenttikirjoista käyty kokonaisuudessaan ajatuksella läpi ja päätin lähteä ystävän kanssa kokeilemaan uudelleen pilatesta. Perjantain kokeilun jälkeen olin intoa täynnä, mutta nyt jouduin jälleen toteamaan miten paljon ryhmäliikuntaan vaikuttaa ohjaaja. Myös tämä ohjaaja tuntui osaavan asiansa, mutta kommunikointi osallistujille liikkeistä ja tekemiseen ohjeistus oli niin kryptistä, että välillä en todellakaan tiennyt mitä piti kääntää minkä alle samalla kun jotain piti pitää tiukkana. Pari kertaa tipuimme molemmat kyydistä täysin ja oli pakko odottaa seuraavaa ohjeistusta, koska ei ollut mitään ymmärrystä edes siitä minkä kehon osan kanssa työstämisen olisi pitänyt tapahtua. 

Äsken tuossa väsyneenä hortoillessani päätin kokeilla, josko pilates-kertojen energisyys voisi olla saavutettavissa ihan parilla kotiliikkeellä. Yöpaita päällä olkkarin matolla mahdoin olla hupaisa näky ja lopputulos varmasti oli melko kaukana oikeaoppisesta, mutta ainakin hetkellisesti nyt tuntuu että ehkä selviän edes pari tuntia puurtamista. 

Muuten eilinen antoi tunteen, että onnistuu palata ruotuun viikonlopunkin jäljiltä. Äsken kuitenkin tämä olo romahti, kun menin virheellisesti kaivamaan vaa'an sängyn alta. Kiitos vaan viikonloppu, vaaka näytti kilon enemmän kuin viime viikolla ja samalla enemmän kuin ikinä ennen! Noh, ehkä se siitä 400g vähintään voi pistää sunnuntaisen leikkeen piikkiin, mutta suoraan sanottuna ei se kyllä motivaatiota ainakaan lisää, kun itse tuntee pään sisällä tapahtuvan jotain edistystä ja vaaka näyttää, että edelleen totaaliväärä suunta. Onneksi tässäkin tilanteessa tajusin pyörähtää muutamalla muulla blogisivulla ja eteen löytyi juuri ne tekstit missä joku muukin kiroaa vaa'an ja muistuttaa, ettei sitä saa tuijottaa. Kiitos, pölyttyköön toistaiseksi sängyn alla, muutos lähtee päästä! 


-Tsemppivalas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heräsikö ajatuksia? Jaa se kanssani!