keskiviikko 4. lokakuuta 2017

Kapuloita rattaisiin

Huomenta B, 

aika päivitellä sinulle viimeisimmät kuulumiset. 

Eilinen sujui kaikesta väsymyksestä huolimatta melko kiitettävästi. Tuttuun tapaan suuntasin aamulla kirjastolle, jossa sain tehtäviä hoidettua yllättävän tehokkaasti. Lounaaksi kävin nauttimassa mainion nyhtökaurasalaatin ja lämpimän ruoan tuoma kooma saatiin näin myös vältettyä. 

Ilma oli mitä karmein ja vaikka päiväunet houkuttelivat valtavasti, päätin kuitenkin suunnata salille. En meinaa edes uskoa sitä, sillä vielä kuukausi sittenkin olisin suoraa painellut kotiin kulkematta lähtöruudun kautta ja nyt reippailu vei voiton! Henkisiä henkseleitä paukutellen painelin siis salille ja suoraan crosstraineriin, tuttavallisemmin sauvavatkaimeen, jossa 20 minuuttia matalalla vastuksella (ja silti ihan loppu). Jostain syystä liike tuntui vasemmalla puolella alaselässä, mutta ajattelin että kyllä se siitä. Siirryin laitepuolelle ja heti ensimmäisellä pysäkillä sain jälleen jäätävän krampin vasempaan olkaan. Hampaat irvessä yritin leikkiä, että ei tässä mitään ja siirryin seuraavalle laitteelle tekemään jalkoja ja vatsoja , koska ne olivat ainakin näennäisesti kunnossa ja paikoillaan. 
Yritin treenin jälkeen patjalla rullan kanssa availla alaselkää, mutta se tuntui olevan todella kipeä. Kotimatkalla huomasin, että repun kantaminen olikin melko työn takana. Joka askeleella vasen puoli muistutti itsestään ikävästi ja kotona kun leviteltiin siihen hevosvoidetta, oli koko paketti jo aivan kosketusarka. Nyt ensiapuna sain onneksi hieronta-ajan (lyhyt toivonmukaan parempi kuin ei mitään) aamupäivälle. Kroppa taitaa olla vähän hämmentynyt syksyn alusta. Samaan aikaan kirjastossa istuminen on lisääntynyt radikaalisti ja liikunta tullut mukaan, kai sitä itsekin säikähtäisi...

Tänään luvassa liikunnaton ja suurimmalta osin kirjastoton vapaapäivä. Ensin suuntaan hierojalle, tämän jälkeen ystävän kanssa lounaalle ja iltapäivällä vielä ystävämyyntiin halpoja vaatteita metsästämään...vaikka vettä sataa ja selkään sattuu niin ihanan positiivinen olo. Eilen illalla tein vakiomättöä eli bataattikasvispastakookosvuokaa, joka sopi täydellisesti sateiseen syysiltaan..tuskin maltan odottaa! 

Ihanaa päivää B! 

Terveisin, 

Sohvavalas 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heräsikö ajatuksia? Jaa se kanssani!